Over het team

Over ons

Veegeo is een jong, gedreven en technisch consultancy bureau, gespecialiseerd in geothermie. Het team bestaat uit ingenieurs met een mijnbouwkundige achtergrond. Veegeo is opgericht in 2013 en beschikt inmiddels over diepgaande ervaring op het gebied van adviseren, begeleiden en het technisch uitwerken van geothermieprojecten.

Het team

Marleen Peeters

Ik ben Mijnbouw gaan studeren omdat ik naar het buitenland wilde en dat lukte! 20 jaar op de meest verschillende plekken in de wereld gewerkt, in de olie en gas. Daarna wilde ik heel wat anders en heb bij NGO gewerkt, voor het plannen van een zonnepanelen park. Uiteindelijk toch weer in mijn eigen discipline terecht gekomen, well engineering. Maar nu wel met een sustainable oogmerk.

Linda Penning

Ik ben de administratieve spin in het web van kantoor en ondersteun mijn collega's op dat gebied. In mijn vrije tijd wandel ik graag door de stad om de vele veranderingen in Rotterdam te ontdekken en ga ik graag op vakantie naar Amerika om daar ook de grote steden zoals New York te ontdekken.

Willemijn van Rooijen

Tijdens mijn bachelor Technische Aardwetenschappen op de TU Delft maakte ik kennis met Geothermie. Ik werd al snel enthousiast en besloot voor mijn Bachelor Thesis een onderzoek op het gebied van Geothermie te doen. Na dit leuke, maar theoretische project wil ik ook graag praktijkervaring opdoen voordat ik met mijn master Geo-Energy Engineering ga beginnen. Deze kans krijg ik nu bij Veegeo. Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door, zo ben ik regelmatig in de roeiboot of op de racefiets te vinden.

Ayla Reerink

Opgegroeid in de olie en gas wereld, ben ik al vroeg gefascineerd geraakt met het technische milieu van exploratie en productie. Dit had een bachelor Scheikunde - afstudeerrichting Proces Techniek vanuit Leuven - en een master Petroleum Engineering aan de TU Delft als gevolg. Naast een passie voor alles wat met engineering te maken heeft, doe ik ook graag aan verschillende sporten zoals Roeien en Hockey of ben ik graag op pad om de wereld te verkennen.

Axel Sandén

Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door de chaos van natuurlijke systemen en hoe wij daar als mens altijd mee om weten te gaan. Dit heeft geleid dat ik toegepaste aardwetenschappen ben gaan studeren met als specialisatie reservoir engineering en reservoir geology. Daarnaast loop ik altijd warm om mijn technische kennis in te zetten om verrukkelijke en creatieve bierbrouwsels te creëren en probeer ik ‘s weekends mijn mannetje te staan op het rugbyveld.

Floris Veeger

Als klein jochie hield ik me graag bezig met zand scheppen en emmers water naar de zee brengen. Die interesse is eigenlijk niet anders geworden. Ik ben in 2005 mijnbouwkunde gaan studeren aan de Technische Universiteit Delft en vervolgens heb ik mijn schouders gezet onder de ontwikkeling van geothermie projecten. Verder ben ik trotse papa van Fien en Abel en ga ik graag het water op met een kite of de bergen in met tourskies, om ook op die manier de natuurwetten te trotseren.