Team

Over ons

Veegeo is opgericht in 2012 voor advies, begeleiding, en het technisch uitwerken van geothermieprojecten. Als stratigisch partner en technisch adviseur was Veegeo onderdeel voor de realisatie van een aantal van de eerste geothermische operaties in Nederland. Na de realisatie van deze projecten (bijvoorbeeld Aardwarmte Vierpolders en Nature’s Heat) bleef Veegeo betrokken als productie partner. Tevens is Veegeo onderdeel van het team dat voor het eerst in Nederland naar 4 km diepte heeft geboord voor geothermische exploratie (Trias Westland I), en voor het eerst warmte gaat leveren voor de bebouwde omgeving (Haagse Aardwarmte Leyweg).

Inmiddels zijn wij uitgebreid tot een veelzijdig team van jonge en ervaren specialisten die vanuit de ondergrondse disciplines bijdragen aan de ontwikkeling van een robuuste geothermie sector. Ons team maakt graag het verschil, is proactief, en schuwt zeker geen innovatieve projecten (zoals de eerste GRE-tubing/-lining voor geothermie). Op een professionele manier ondersteunen wij onze klanten en collega’s uit de sector met praktijk analyses en gericht advies.

Lees meer over wat wij doen.

Ons team

Ayla Reerink Aardwarmte productie ingenieur/ manager

Opgegroeid in de olie en gas wereld, ben ik al vroeg gefascineerd geraakt met het technische milieu van exploratie en productie. Dit had een bachelor Scheikunde - afstudeerrichting Proces Techniek vanuit Leuven - en een master Petroleum Engineering aan de TU Delft als gevolg. Naast een passie voor alles wat met engineering te maken heeft, doe ik ook graag aan verschillende sporten zoals roeien en hockey, of ben ik graag op pad om de wereld te verkennen.

Floris Veeger Senior project manager aardwarmte / directeur

Als klein jochie hield ik me graag bezig met zand scheppen en emmers water naar de zee dragen. Die interesse is eigenlijk niet anders geworden. Ik ben in 2005 mijnbouwkunde gaan studeren aan de Technische Universiteit Delft en vervolgens heb ik mijn schouders gezet onder de ontwikkeling van geothermie projecten. Verder ben ik trotse papa van Fien en Abel en ga ik graag het water op met een kite of de bergen in met tourskies, om ook op die manier de natuurwetten te trotseren.

Marleen Peeters Senior put ingenieur

Ik ben mijnbouw gaan studeren omdat ik naar het buitenland wilde en dat lukte! 20 jaar op de meest verschillende plekken in de wereld gewerkt, in de olie en gas. Daarna wilde ik heel wat anders en heb ik bij een NGO gewerkt voor het plannen van een zonnepanelen park. Uiteindelijk toch weer in mijn eigen discipline terecht gekomen: well engineering. Maar nu wel met een sustainable oogmerk.

Steven Leijnse Senior put ingenieur

In 1990 ben ik begonnen met de studie Mijnbouwkunde en Petroleumwinning. Door omstandigheden heb ik de boeken in de kast gezet om op een boortoren te gaan werken. Na het doorlopen van de ranks, ben ik in 2007 terug gegaan naar de TU Delft. Na afronding van mijn MSc ben ik als drilling engineer, via supervisor jobs als well engineer aan de slag gegaan om putten on- en offshore te ontwerpen en boren. Verder deel ik mijn kennis als docent aan de Univ. van Paramaribo. Buiten werk kan je mij vinden op het water om te windsurfen, rally’s rijden met onze oldtimer, op de tennisbaan, of in de speeltuin met onze kleinzoon.

Han Claringbould Senior geoloog / consultant geothermie

Op 16-jarige leeftijd vertelde een geoloog mij over de aardlagen en het boren van horizontale putten. Vanaf dat moment kon ik niet wachten om deze wereld zelf te ontdekken. Na een B.Sc. Aardwetenschappen in Utrecht, M.Sc. in Colorado, en Ph.D. in London, ben ik in Tokyo terecht gekomen om mijn geologische kennis toe te passen op breuk-analyses. Nu na ruim 12 jaar buitenland, getrouwd en twee zoontjes, ben ik weer terug naar mijn roots in Rotterdam. Thuis bevind ik me het liefst in de keuken en fietsen en snowboarden doe ik graag in de bergen.

Axel Sandén Project lead workovers & well testing

Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door de chaos van natuurlijke systemen en hoe wij daar als mens altijd mee om weten te gaan. Dit heeft geleid dat ik toegepaste aardwetenschappen ben gaan studeren met als specialisatie reservoir engineering en reservoir geology. Daarnaast loop ik altijd warm om mijn technische kennis in te zetten om verrukkelijke en creatieve bierbrouwsels te creëren en probeer ik ‘s weekends mijn mannetje te staan op het rugbyveld.

Linda Penning Office manager

Ik ben de administratieve spin in het web van kantoor en ondersteun mijn collega's op dat gebied. In mijn vrije tijd wandel ik graag door de stad om de vele veranderingen in Rotterdam te ontdekken en ga ik graag op vakantie naar Amerika om daar ook de grote steden zoals New York te ontdekken.

Leen Vlaming Senior completion & interventie specialist / supervisor

Na een lange werkzame periode in completion en well interventie had ik de mogelijkheid om vroegtijdig te stoppen met de werkzaamheden om meer tijd te hebben voor privé, genieten van uitgestelde reizen, en familie. Toch kriebelde de business en werken met techniek. Geothermie is een mooie en nieuwe uitdaging en wil graag aan deze industrie mijn steentje bijdragen. Mijn gedachtegoed (kwaliteit leveren) sluit naadloos aan bij het dynamische team van Veegeo en voel me er ook thuis.

Maurits de Jonge Junior aardwarmte productie ingenieur

Tijdens mijn studie Technische Aardwetenschappen (Mijnbouw in de volksmond) kon ik mijn passie voor zowel techniek als energie kwijt. Deze passie is er met de soeplepel ingegoten, aangezien mijn ouders in de olie- en gas wereld hebben gewerkt. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met verschillende sporten zoals hardlopen, boksen, en fitness. Ook ben ik met mijn groene vingers vaak te vinden in de tuin. Daarnaast zet ik mij in als actief lid van de SPE (Society of Petroleum Engineers).

Daan Ris Junior aardwarmte productie ingenieur

Sinds kleins af aan ben ik te vinden in de Zwitserse Alpen en wellicht is mijn interesse in de aarde daar naartoe terug te leiden. Zowel ’s zomers als ’s winters kom ik nog steeds graag in de bergen om te tourskien, wandelen of te genieten van de prachtige uitzichten met de Matterhorn als favoriete piek in de Alpen. De interesse in de planeet heeft ertoe geleid dat ik in Delft uiteindelijk in Petroleum Engineering ben afgestudeerd. Deze kennis kon ik inzetten in het productieteam van ONE Dyas en nu bij Veegeo.

Wuis Glerum Junior aardwarmte productie ingenieur

Op de middelbare school raakte ik gefascineerd door de energie bronnen die in de aarde verstopt zitten. Via de B.Sc Technische Aardwetenschappen en de M.Sc Geo-Energy Engineering aan de TU Delft heb ik dan ook geleerd hoe wij deze bronnen kunnen winnen voor onze dagelijkse warmte en energie gebruik. Zelf gebruik ik de energie het liefst tijdens het bakken en koken. Om de natuur af en toe nog zelf zijn werk te laten doen, hou ik er van om mijn eigen drankjes te brouwen en fermenteren.

Isabelle Llaneza Stagiair put materialen

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door geologische fenomenen, en al mijn spreekbeurten en werkstukken gingen hierover. Deze interesse was perfect te combineren met mijn technische affiniteit bij de studie Applied Earth Sciences aan de TU Delft. Zo ben ik ook verder gerold naar de Geo-Energy Engineering MSc waar mijn interesse in de geothermie alleen maar groter is geworden. Zodoende ben ik bij Veegeo terechtgekomen om hierin af te studeren (optimalisatie putmaterialen) en om praktische ervaring op te doen. Verder ben ik graag muzikaal en creatief bezig en heb zo ook mijn eigen onderneming waarin ik dit kwijt kan.